• Employee benefits

    made easy

    corporate benefits is een Europese speler in het professioneel uitbouwen, beheren, optimaliseren en communiceren van voordelenprogramma’s op vlak van personeelskortingen.

2628
 

Ons voordelenprogramma “Benefits at Work” connecteert drie belangrijke groepen: bedrijven, hun werknemers en handelaars. Het resultaat? Iedereen wint! Bedrijven verhogen de loyaliteit onder hun werknemers, handelaars vinden nieuwe en binden bestaande klanten dankzij een exclusief voordeel en werknemers besparen geld bij hun favoriete merken.

BEDRIJVEN


Een originele aanvulling op het klassieke verloningspakket van uw medewerkers? Met Benefits at Work presenteren wij een unieke totaaloplossing voor personeelskortingen. Met dit voordelenprogramma verrijkt u op eenvoudige en betaalbare wijze uw bestaande verloningsbeleid en versterkt u uw imago als werkgever.

 
MEER INFO
Verrijk uw Compensation & Benefits strategie

Uitzonderlijke personeelskortingen

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan kortingen in de meest uiteenlopende categorieën, regio’s en prijssegmenten. Zo vindt iedereen zijn gading. Wij garanderen kortingen die niet beschikbaar zijn voor het grote publiek. Zo genieten uw medewerkers het hele jaar lang uitzonderlijke voorwaarden.

Innovatieve en mobiele oplossing

Computer, tablet of smartphone: onze responsieve voordelenwebsite werkt altijd en overal. Maak zowel tijdens het online als offline winkelen gebruik van de kortingen. Een kaartweergave, een favorietenlijst en een zoekmodule maken de website uiterst gebruiksvriendelijk.

Gepersonaliseerde, individuele aanpak

We stemmen de voordelenwebsite af op de huisstijl van uw bedrijf en zorgen voor een vloeiende integratie in uw intranet. Wij integreren graag uw huidige kortingen in het programma. Kortingen of merken die niet in lijn zijn met uw beleid, verwijderen we uit de selectie.

Veilig en transparant platform

Wij beheren het hele voordelenpakket en de website en bezorgen u maandelijks een overzicht met gebruiksstatistieken. Met een eenvoudige registratie sluiten we misbruik van het systeem uit. Alle gebruiksgegevens worden bovendien beveiligd door middel van gekwalificeerde databescherming.

HANDELAARS


Eenvoudig en doeltreffend een nieuw klantensegment aanboren? Dankzij Benefits at Work kunt u nieuwe klanten aantrekken en klanten binden met uitzonderlijke voorwaarden op uw producten of diensten. Verhoog de traffic naar uw (web)winkel, pretpark of organisatie en genereer zo meer inkomsten!

 
MEER INFO
Word partner en boor een nieuw klantenbestand aan

Een uniek distributiekanaal

Dankzij ons voordelenprogramma Benefits at Work beschikt u over een uniek kanaal, dat uw zaak promoot bij koopkrachtige personeelsleden.

Gesloten platformen

Uw aanbiedingen zijn enkel beschikbaar voor personeelsleden aangesloten bij Benefits at Work en bijgevolg niet toegankelijk voor het grote publiek.

Publiciteitsmogelijkheden

Samen met u tekenen wij de communicatiestrategie voor uw aanbiedingen uit. Zo kan u maximaal voordeel halen uit uw korting op onze website.

PERSONEELSLEDEN


Altijd en overal korting op uw favoriete merken? Van een nieuwe outfit en een pretparkbezoek tot een nieuwe smartphone of een luxe-vakantie, dankzij Benefits at Work geniet u van uitzonderlijke voorwaarden op producten en diensten van gerenommeerde merken en handelaars.

 
MEER INFO
Elke dag korting op uw lievelingsmerken

Gebruiksvriendelijk

Niet tech-savvy? De website is zodanig opgebouwd dat iedereen er zijn weg vindt. De functies in het platform werken bovendien erg intuïtief.

Responsief

Dankzij het responsieve design hebben uw medewerkers zowel via de computer, tablet als smartphone toegang tot de kortingen, zowel bij het online als offline winkelen.

Exclusief

De Benefits at Work kortingen zijn stuk voor stuk voordelen die niet beschikbaar zijn voor het grote publiek. Zo genieten uw medewerkers het hele jaar lang uitzonderlijke voorwaarden.